Over

Ons kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor ondernemingen en particulieren.

Het kantoor is gevestigd te Brugge. Sedert het jaar 2001 is het kantoor gelegen aan de Koningin Elisabethlaan nr. 34. In het jaar 2005 werden grote verbouwingswerken aangevat en wordt het kantoor nog uitgebreid. Het kantoor telt thans vier advocaten en twee administratief medewerkers. Ons kantoor is een all around kantoor waarbij u voor een klein advies terecht kan, het opmaken van contracten en uiteraard voor de  verdediging van uw belangen in pre-contractuele fase of voor de rechtbank.

Het kantoor heeft vooral oog voor de belangen van de cliënten en beoogt een oplossing van zijn probleem. Onderhandelen en goede communicatie met respect voor de tegenpartij zijn dan ook principes die wij hoog in het vaandel dragen. We proberen lange procedures te vermijden.  De advocaten volgen niet alleen colloquia om zich te specialiseren in een materie en up to date te blijven, maar ook onderhangelingstechnieken en communicatietrainingen.

De dossiers worden systematisch opgevolgd via een speciaal programma waardoor elk dossier automatisch na 14 dagen of 3 weken terug naar de behandelende advocaat gaat om een input te krijgen.

Advocatenkantoor Missault – Van Volcem vindt de verdediging van uw zaak en uw probleem een hele eer en legt dan ook alle expertise en inzet aan de dag opdat u van uw zorg zou verlost worden.

In uw echtscheiding of  in erfeniskwesties zijn uw zorgen vaak ook emotioneel. Met bemiddeling en via externe experten kunnen we u ook helpen om met uw problemen om te te gaan, zodat u niet alleen juridisch een oplossing heeft maar u vooral ook beter in uw vel voelt.

Deze aanpak mag vernieuwend beschouwd worden. We willen altijd winnen, maar de klant staat centraal.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s